Visita dels senadors del Club a l'estadi Johan Cruyff

Visita dels senadors del Club a l'estadi Johan Cruyff

El vicepresident tercer i Comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, i la secretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, presenten la nova instal·lació als representants de l’òrgan estatutari

Una representació dels socis senadors i sòcies senadores del FC Barcelona han efectuat avui una visita a les instal·lacions de l’Estadi Johan Cruyff que s’ha construït a la  Ciutat Esportiva Joan Gamper i que està pendent d’ultimar els últims detalls abans de la seva inauguració, prevista per a finals d’agost.

La visita va ser un dels compromisos que la Junta Directiva va acordar davant els senadors, a la darrera reunió ordinària del Senat blaugrana que es va celebrar al mes de maig passat. Després que el Club es posés en contacte amb tots els senadors per convidar-los a conèixer el nou estadi, la visita ha comptat finalment amb l’assistència de 131 senadors i acompanyants, entre els quals es trobava l’actual soci més antic del Barça, Manuel Maños.

Els socis han arribat en cinc autocars a la Ciutat Esportiva, després de sortir del Camp Nou, on havien estat convocats.

El vicepresident tercer i responsable de l’Espai Barça, Jordi Moix, i la secretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, els han rebut personalment a les instal·lacions de l’Estadi Johan Cruyff, on s’ha efectuat una visita a l’estadi, en què s’estan ultimant els darrers detalls.

A la tribuna de la nova instal·lació, Maria Teixidor ha adreçat als assistents unes paraules de benvinguda i Jordi Moix ha dut a terme una explicació de les obres de l’Estadi Johan Cruyff, una instal·lació moderna i eficient per a 6.000 espectadors que serà la seu dels partits del Barça B, el Barça Femení i el Juvenil A quan disputi la UEFA Youth League. 

Un cop acabada la visita, els senadors assistents s’han mostrat molt satisfets per la jornada i per les característiques de la nova instal·lació. 

Declaracions de Jordi Moix:

“Hem volgut oferir aquesta visita als senadors, als nostres socis més antics, abans de fer la inauguració formal de l’estadi, i d’aquesta manera han tingut l’oportunitat de visitar i tocar de primera mà la instal·lació d’aquesta petita joia que serà l’Estadi Johan Cruyff”.

Declaracions de Maria Teixidor:

“Els senadors s’han mostrat gratament sorpresos que tot sigui tan accessible i tan proper a la gespa. Aquest és l’objectiu que busquem, poder apropar al públic i als socis els nostres equips que culminen l’etapa de formació, el Barça B i l’equip femení”.

035
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut