Local

Bona actuació de la base del Barça d’Atletisme

Tres atletes van pujar al podi en el campionat d’Espanya sub 18 i sis en els campionats de Catalunya de Promoció

El cap de setmana de la revetlla ha deixat diverses medalles per a la base del Barça d’Atletisme. El campionat d’Espanya sub 18 i el campionat de Catalunya de Promoció van obrir les portes del podi a diversos atletes blaugranes.

Tres medalles en campionat d’Espanya sub 18

L’atletisme femení es va lluir en el campionat d’Espanya sub 18, celebrat a Castelló, aconseguint tres medalles: dues en els 800 metres i una en el salt d’alçada.

Lucia Pinacchio i Júlia Garcia van pujar a les dues primeres posicions del podi de la prova dels 800 metres, aconseguint l’or i la plata respectivament.  Pinacchio va completar la distància amb un temps de 2 minuts i 8 segons, un menys que Garcia (2:09:66). D’altra banda, Aina Rabadan va penjar-se la plata en el salt d’alçada, superant el 1.72m.

Els més petits es reivindiquen

Qui també va recollir un bon grapat de medalles, van ser els atletes de les categories sub 10, sub 12 i sub 14, els quals van participar en el campionat de Catalunya de promoció.

Xavi Rafart, en els 3.000 metres sub 14, Bruno Maturana, en els 1.000m sub 14, i Gonzalo Turmo, en els 1.000m sub 10, es van penjar la medalla d’or en les seves proves. Biel Morancho va ser plata en la prova de 1.000 metres (sub 14), mentre que Inés Moran i Oriol Martínez van ser bronze en els 3.000m (sub 14) i en el salt de perxa, respectivament.