El Barça de patinatge tanca la temporada amb la cloenda

El Barça de patinatge tanca la temporada amb la cloenda

El Palau de Gel va omplir-se de familiars i amics en aquest acte de final de temporada que, per primera ocasió, va integrar l’escola de patinatge i la resta de categories

Els Esports de Gel del Barça van tancar la temporada el passat dijous. Per fer-ho, van celebrar la tradicional cloenda, que enguany va integrar a tots els patinadors tant de la fins ara escola de patinatge com de l’Esport Amateur del club.

París, l’eix central

Totes les actuacions van girar entorn un eix temàtic que, sota la direcció artística de Patrick Capmartín, van traslladar a tots els assistents a l'acte a la capital francesa, París, i als seus emblemàtics cafès.

Amb una Torre Eiffel o el majestuós Arc de Triomf sobre el gel, Aleix Gabarà, Emilia Giniiatova, Daniela Blanco o el Barça Artistic Team, van ser alguns dels protagonistes d’un acte que va fregar el ple de la pista de gel.

Presència de l’escola d’hockey gel

Tot plegat va començar amb una primera exhibició dels més petits del Barça Hockey Gel. L’escola d’aquest esport va obrir foc amb un partit d’exhibició entre els jugadors més joves.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut