La selecció espanyola, eliminada del Mundial (1-2)

El combinat espanyol, amb 6 barcelonistes com a titulars, ha perdut davant els Estats Units amb dos gols de penal i no estarà als quarts de final

No ha pogut ser. La selecció espanyola ha caigut als vuitens de final del Mundial davant la vigent campiona i una de les grans favorites, els Estats Units (1-2). Dos gols de penal de Rapinoe han donat l'accés als quarts de final a les americanes, tot i el gran partit del conjunt de Jorge Vilda, que havien aconseguit empatar el duel amb un gol de Jennifer Hermoso. Fins a set de les 10 blaugranes convocades han participat en el matx, sis d'elles com a titulars: Sandra Paños, Mapi León, Leila, Patri Guijarro, Vicky Losada i Alexia Putellas. A més, Mariona ha entrat a la segona part.

El duel ha començat de manera frenètica, i Estats Units s'ha avançat ràpidament al marcador mitjançant un gol de penal de Rapinoe (minut 7). Però només dos minuts després, l'exblaugrana Jennifer Hermoso ha tornat a igualar el matx amb un gran gol (minut 9). La selecció espanyola ha aconseguit aguantar a la perfecció a la vigent campiona, fins que a falta de 14 minuts per al final, de nou Rapinoe des del punt de penal, ha tornat a avançar a les americanes (1-2, minut 76). El marcador ja no es tornaria a moure, i Espanya ha acabat caient als vuitens de final.