Comença el Campus d’hoquei patins del Barça Lassa

Comença el Campus d’hoquei patins del Barça Lassa

De dilluns a dissabte, la Ciutat Esportiva acull més de 40 joves jugadors d’hoquei patins

Sota la direcció tècnica del jugador del primer equip, Sergi Panadero, i la coordinació de Guillem Pérez, tècnic de les categories de formació del Club, ha començat, en el dia de Sant Joan, el primer Campus del Barça d’hoquei Patins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Un programa ple d’activitats

Dilluns al matí ha arrencat el Campus. A les 9 h estaven citats els jugadors que s’han posat a les ordres de Pérez, Panadero i Sergio Iglesias, secretari tècnic del formatiu, a qui acompanyaven diversos entrenadors de la base i joves jugadors del Barça B.

Dilluns, tot i ser el primer dia, els nois ja han començat a treballar. Els dies tenen una part esportiva: Els matins es treballarà tècnica i tàctica i a la tarda el torn serà per les competicions.

Durant el Campus, els jugadors del primer equip del Barça Lassa aniran visitant els participants. Gual, Egurrola, Roca i Alabart, entre d’altres compartiran entrenaments amb els més menuts.

A més a més de gaudir de l’hoquei patins, també hi haurà espai per anar a la piscina, fer activitats de lleure i dinar cada dia, a les instal·lacions de La Masia.

Dissabte serà el dia de la cloenda i durant tot el matí, els jugadors viuran una experiència única, amb un ‘Tour’ pel Palau Blaugrana on podran veure els indrets mai vistos del pavelló blaugrana i una visita al Museu del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut