Barça Lassa – Reial Madrid: S’escapa la Lliga (68-74)

Els de Svetislav Pesic han caigut en el quart partit de la final i el conjunt blanc es proclama campió de Lliga

No ha pogut ser. El Barça Lassa ha lluitat fins al darrer moment, però els homes de Svetislav Pesic no han pogut empatar la final en el quart partit de la sèrie. Un duel igualat i en el qual el Reial Madrid ha gaudit de diferències mínimes fins als darrers minuts, en què s’han eixamplat fins al 68-74. D’aquesta manera els blaugranes s'acomiaden de la lluita pel títol de Lliga.

Un inici del matx que ha estat marcat per un Reial Madrid més encertat que el Barça Lassa en els primers compassos, sobretot des de la línia de triple (8-19, min 6). Els homes de Svestislav Pesic, però, han sabut reaccionar i millorar el balanç defensiu. De la mà d’un encertat Pangos el Barça Lassa ha ajustat el resultat al final del primer període (21-24).

En el segon període ha augmentat el ritme de joc i els blaugranes s’han arribat a situar per sobre en l'electrònic. Els culers han aconseguit endurir la defensa i el marcador s’ha mantingut ajustat en tot moment fins al 33-37 al descans.

Igualtat en tot moment

El partit s’ha mantingut ajustat en tot moment i amb el conjunt blanc per davant en l'electrònic. Un triple de Pangos ha situat el 45-47 (min 25). En els darrers compassos del tercer període el Reial Madrid ha recuperat l’avantatge amb el 47-55.

S’escapa el Reial Madrid

El Barça Lassa no ha deixat de lluitar en cap moment, però el marcador s’ha encallat en el 55-64 durant gairebé cinc minuts i això ha permès al conjunt blanc apropar-se de mica en mica cap al triomf. Amb l’esmaixada de Tavares el conjunt blanc ha superat la diferència dels 10 punts (55-67, min 38). Tot i la constància blaugrana, el Barça Lassa no ha pogut capgirar el marcador i el Reial Madrid s’ha proclamat campió de Lliga (68-74).