Graduació de la segona promoció del Màster en Gestió Esportiva de l’Institut Johan Cruyff sobre el model Barça

Graduació de la segona promoció del Màster en Gestió Esportiva de l’Institut Johan Cruyff sobre el model Barça

Marta Plana, directiva responsable del Barça Innovation Hub, ha participat en l’acte celebrat al Museu Marítim que ha reunit els estudiants procedents de 15 països

El model de gestió del FC Barcelona és l’objecte d’estudi del Master in Football Business que organitza l’Institut Johan Cruyff en col·laboració amb el Barça Innovation Hub i la seva branca educativa, Barça Universitas. La segona promoció d’estudiants d’aquest màster s’ha graduat aquest divendres en un acte celebrat al Museu Marítim de Barcelona i en què ha participat Marta Plana, directiva responsable del BIHUB i que ha reunit els participants en aquest programa educatiu, procedents de 15 països.

L’acte, celebrat al Museu Marítim, ha reunit els estudiants procedents de 15 països - German Parga

Aquest màster és una iniciativa que s’emmarca dins de l’acord de col·laboració subscrit al setembre del 2016 entre el Johan Cruyff Institute i el FC Barcelona, a través del Barça Innovation Hub, la plataforma que aglutina tots els projectes de recerca, innovació i formació del Club i que té com a objectiu convertir el FC Barcelona en una referència mundial del coneixement en el món de l’esport.

El Johan Cruyff Institute aconsegueix reunir en aquest màster un professorat que combina docents especialitzats en gestió esportiva amb professionals experts en l’àmbit de la indústria futbolística i posa el seu segell implementant la metodologia d’estudi que tant caracteritzava la visió i la manera de fer les coses del seu fundador, Johan Cruyff.

Declaracions de Marta Plana, directiva responsable del BIHUB:

“Amb l’Institut Johan Cruyff ens vam proposar crear aquest màster sobre el model de gestió del FC Barcelona perquè som un club diferent, i creiem que val la pena conèixer-nos en profunditat i aprendre del que fem. Estem convençuts que podem contribuir d’alguna manera a formar els futurs líders de la gestió esportiva, i que això millorarà la indústria del futbol. Però, sens dubte, també ens farà millors a nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut