Preparats per l’assalt al títol de lliga

Preparats per l’assalt al títol de lliga

El Barça Lassa afronta el partit definitiu contra ElPozo amb el factor pista a favor i amb una afició entregada que ha exhaurit les entrades del Palau (21h, Esport3/Tdp/LaLigaSportsTV)

La Lliga LNFS es decideix aquest dissabte al Palau en el cinquè i definitiu partit d’una final apassionant entre el Barça Lassa i ElPozo (21h, Esport3/Tdp/LaLigaSportsTV). Els de Plaza afronten el partit amb la moral pels núvols després de salvar un match-ball i recuperar el factor pista amb una gran victòria a Múrcia en el quart partit (3-7). Mentre que ElPozo traspassa tota la pressió al Barça però el seu tècnic recorda que ja han sigut capaços de guanyar al Palau i està convençut que poden repetir la gesta. L’única baixa confirmada per al partit és la de Dyego Zuffo, que no ha pogut participar de la final a causa d’una lesió als isquiotibials de la cuixa dreta.

“Encara no hem guanyat res”

El capità Sergio Lozano sap per experiència que el cinquè partit serà una batalla carregada de dificultat. “Hem de ser molt prudents i pensar que serà molt difícil, encara no hem guanyat res i ens equivocaríem molt si penséssim que ja ho tenim fet”, diu el capità.

Adolfo, l’heroi del quart partit, apel·la al factor Palau. “Afició i equip junts ja hem demostrat sempre que som molt forts, sempre ens ajuden en els moments complicats i el seu suport és molt important per a nosaltres. “Hem de sortir amb el ganivet entre els dents a nivell d’intensitat i mantenir el cap fred per prendre bones decisions”, explica Dídac. I Esquerdinha recorda que “el cinquè partit a casa és el premi de la feina feta durant tot l’any i ara toca aprofitar-ho”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut