Cloenda de temporada dels equips dels equips formatius de seccions professionals

Cloenda de temporada dels equips dels equips formatius de seccions professionals

La festa de fi de temporada s’ha celebrat aquest dijous als jardins de la Masia

Els equips de seccions professionals han fet el tradicional berenar de final de temporada aquest dijous a la tarda, amb la presència dels directius Joan Bladé i Josep Ramon Vidal-Abarca i Albert Soler, Director d’Esports Professionals a més dels managers esportius i els secretaris tècnics de la seccions professionals

Tots els jugadors del planter de seccions, s’han reunit als jardins de La Masia ‘Centre de Formació Oriol Tort’ a la festa de fi de temporada que dona pas a les vacances. La tradicional cita de final de temporada no hi han faltat els màxims executius tant del Club com de les diferents seccions professionals, ni tampoc els membres de les respectives Comissions Esportives, tècnics o delegats.

Prima la formació

En el torn dels parlaments, Albert Soler s’ha dirigit amb agraïment a les joves promeses culers: “Degut a que heu treballat molt durant tota la temporada, envoltats de persones que us ajuden en l’esport i en els estudis”.

Soler ha felicitat els equips pels títols assolits i els èxits esportius i ha incidit en l’aspecte acadèmic “Més d’un 80 per cent de vosaltres heu aprovat el curs. Estar al Barça significa un gran esforç i aquests resultats acadèmics són una bona prova de que us formeu com esportistes i persones”

En la mateixa línia ha parlat Joan Bladé. El directiu apuntava: “el gran esforç que heu realitzat al llarg del curs i en especial tot allò que heu fet per la vostra formació. A tots ens agrada guanyar però per sobre està la vostra formació”.

Bladé ha recordat que “La formació us farà créixer com a persones i esportistes. El camí és llarg i el que feu ara us servirà per sempre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut