L’Agrupació inicia el compte enrere per la designació del Premi Barça Jugadors

L’Agrupació inicia el compte enrere per la designació del Premi Barça Jugadors

Fins el 25 de juny està oberta la campanya popular de votacions, que a partir d’aquesta edició inclou també el FCB Femení

L’Agrupació Barça Jugadors ha començat la campanya per escollir el jugador i la jugadora del primer equip del FC Barcelona amb més joc net durant la temporada que ha finalitzat. L’Agrupació fa una crida a tothom que vulgui participar a les votacions, que es poden fer a través de les xarxes socials de l’ABJ: InstagramFacebook i Twitter. Com a novetat, en aquesta edició, la desena, hi haurà una jugadora guardonada també en categoria femení.

Humilitat, esforç, ambició, respecte i treball en equip. Aquests són els valors del FC Barcelona i aquests són els valors que distingirà el Premi Barça Jugadors. Amb la campanya de votacions, activa fins dimarts 25 de juny, tothom qui vulgui podrà participar per votar els seus jugadors i jugadores preferits. El dia 27 de juny es reunirà un jurat que decidirà quin jugador i jugadora són els guanyadors, entre els més votats a les xarxes socials.

El principal objectiu del Premi Barça Jugadors és distingir la conducta d’un jugador/a del primer equip del Club en termes de joc net, tant dins com fora del terreny de joc. Es valoraran aspectes com la seva actitud exemplar, la relació amb els companys, l’afició i el rival. L’Agrupació va posar en marxa aquest guardó l’any 2010, i fins ara l’han guanyat els jugadors Leo Messi, Carles Puyol, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Ivan Rakitic, Sergi Roberto, Javier Mascherano i Bojan Krkic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut