Cloenda de temporada dels equips de futbol formatiu masculins i femenins

Cloenda de temporada dels equips de futbol formatiu masculins i femenins

La festa de fi de temporada s’ha celebrat aquest dimarts als jardins de la Masia amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident esportiu Jordi Mestre i els directius Silvio Elías, Xavier Vilajoana i Maria Teixidor

Els equips de futbol formatiu masculins i femenins han tancat la temporada 2018/19 aquest dimarts a la tarda. Tots els jugadors del planter barcelonista s’han reunit als jardins de La Masia ‘Centre de Formació Oriol Tort’ a la festa de fi de temporada que dona pas a les vacances.

La tradicional cita de final de temporada ha estat presidida pel president Josep Maria Bartomeu. També han assistit el vicepresident esportiu Jordi Mestre així com els directius Silvio Elías, Xavier Vilajoana i Maria Teixidor. No hi han faltat els màxims executius tant del Club com de l’àrea de futbol, ni tampoc els membres de les respectives Comissions Esportives, tècnics o delegats.

Una collita de 14 Lligues

En el torn dels parlaments, Silvio Elías s’ha dirigit amb agraïment a les joves promeses culers: “Us vull felicitar per la temporada que heu fet. Estem molt orgullosos de la feina que es fa cada dia a la Ciutat Esportiva”. Silvio Elías ha animat als jugadors a afrontar el retorn després de les vacances amb una il·lusió renovada ja que “la propera temporada serà molt especial  amb la inauguració del nou estadi Johan Cruyff, la celebració dels 40 anys de la Masia i la reforma de l’interior de la Residència”. També ha volgut posar deures als jugadors aquest estiu: “Recordeu que el futbol és un esport d’equip. Quan més penso en l’equip més fort em faré jo com a jugador i com a persona. Reflexioneu sobre això aquest estiu. Penseu sempre primer en l’equip”.

En la mateixa línia ha parlat Jordi Roura. El responsable del Futbol Formatiu Amateur apuntava: “Felicitats per la temporada que heu fet, ja no pels títols sinó per la forma com s’han aconseguit: sent fidels a la nostra filosofia joc que ens ha fet únics a tot el món”. Roura ha tingut unes emotives paraules d’agraïment per a tots aquells jugadors i jugadores que deixen el Club i per aquells que hauran de passar l’estiu recuperant-se de les seves respectives lesions. Aquesta ha estat una altra molt bona temporada per al planter del FC Barcelona, amb la consecució de 14 Lligues per part dels equips de futbol formatiu masculins i femenins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut