Promoció Jove Gamper

Promoció Jove Gamper

Si tens entre 18 i 30 anys, aquesta promoció és per a tu! 50% de descompte en les entrades pel Gamper

Compreu ara el vostre pack de 2 entrades i... podreu obtenir una promoció jove del 50% en totes elles amb el codi promocional JOVEGAMPER . 1 ENTRADA DES DE 25€!

Mecànica de compra

  1. Fes clic al botó de compra i selecciona un mínim de 2 entrades per a tu i al teu amic/ga a Corner Nord 2a superior Tribuna, Gol Nord 2a inferior, Corner Nord 2a inferior Tribuna i/o Corner Nord Tribuna 1a Graderia.
  2. Selecciona els teus seients
  3. Introdueix el codi JOVEGAMPER al camp “¿Tens algun codi promocional?” del procés de compra al pas "Dades personals" y s'aplicarà la promoció seleccionada.

Condiciones d'ús

Promoció no acumulable a altres ofertes. Vàlida per al partit FC Barcelona vs Arsenal FC del 4 d'agost de 2019 en les zones Corner Nord 2a superior Tribuna, Gol Nord 2a inferior, Corner Nord 2a inferior Tribuna i/o Corner Nord Tribuna 1a Graderia, fins a esgotar existències. Promoció només aplicable en el web del Club (fcbarcelona.cat) mitjançant el codi JOVEGAMPER

Promoció vàlida per aquelles persones que tenen entre 18 i 30 anys. Es verificaran les edats dels assistents així com les entrades del pack adquirit en l'accés de l'estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut