Pablo Álvarez: “Barcelona és preciosa i desitjo que em pugui donar un Mundial”

Pablo Álvarez: “Barcelona és preciosa i desitjo que em pugui donar un Mundial”

El golejador argentí fa balanç d’una temporada “excel·lent” i expressa la seva il·lusió per disputar el Mundial al Palau Blaugrana

Una temporada més, Pablo Álvarez ha demostrat ser el golejador de l’equip. 67 gols en 53 partits oficials és l’increïble registre del ‘killer’ de San Juan en una temporada en que el màxim golejador històric de l'OK Lliga ha recuperat la condició de pitxitxi (48 dianes). “Estic molt content”, assegura el davanter blaugrana, destacant que la temporada 2018/19 “ha estat excel·lent” perquè s’han guanyat cinc títols de set possibles. “És una llàstima no haver pogut guanyar els altres títols però no ens hem de retreure res”, afirma.

En l’entrevista realitzada al mirador dels Búnquers del Carmel, Pablo Álvarez també descriu Barcelona com “una ciutat preciosa que a mi i a la meva família ens té enamorats”. “Ens agradaria poder-nos quedar a viure aquí”, afegeix l’argentí, que va arribar a la ciutat comtal el 2011 procedent de la Corunya.

“Poder estar aquí amb l’Argentina serà el màxim”.

Pablo Álvarez

Després d’una temporada amb grans registres golejadors, Pablo Álvarez intentarà fer més dianes aquest estiu en una competició que afronta amb la màxima il·lusió possible: els World Roller Games. “Espero que Barcelona em doni un títol molt important que em falta al palmarès”.

El ‘7’ aspira a guanyar el seu primer Mundial en la competició que es jugarà entre el 7 i el 14 de juliol a Vilanova i la Geltrú (fase de grups) i al Palau Blaugrana (quarts de final, semifinals i final els dies 11, 12 i 14).

Pablo Álvarez està a la preselecció del Negro Páez i té moltes opcions d’estar entre els vuit jugadors de pista escollits: “Poder estar aquí amb l’Argentina serà el màxim”. “Espero que puguem fer un bon campionat i guanyar el títol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut