La lliga s’escapa a l’últim sospir

La lliga s’escapa a l’últim sospir

El 4x100m de la final femenina i les proves de salt d’alçada i llançament de javelina en categoria masculina, van acabar donant el doblet al Playas de Castelló

Una temporada més el Barça es va quedar a tocar dels títols de lliga d’atletisme. En categoria masculina els blaugranes es van quedar a sis punts del campió, el Playas de Castelló, mentre que l’equip femení va acabar cedint el títol en la penúltima prova després que el testimoni anés per terra en el 4x100m. 

L’alçada i la javelina les claus a Sòria

L’equip masculí arribava a Castella i Lleó amb l’objectiu de millorar els resultats de la passada temporada, en la qual el Barça es va quedar a un punt de guanyar el títol. En aquesta ocasió, l’equip valencià seguia sent el gran favorit, però els blaugranes tenien opcions clares, sobre el paper, de disputar-li el campionat.

Tot i les baixes destacades, com la d’Álvaro d’Arriba, el Barça va estar al llarg de tota la jornada entre les tres primeres posicions, però el cinquè lloc en la prova de salt d’alçada i el vuitè al llançament de javelina, van acabar decantant la balança a favor del Playas que va acabar sumant 135 punts, sis més que el conjunt barceloní (129).

_DSC6142

El testimoni sentencia al Barça femení

Una situació més dramàtica és la que es va viure a Saragossa. A falta dels dos relleus i la javelina, la igualtat era màxima. Tenint en compte que Arantza Moreno s’imposaria en l’última prova de llançament (tal com va succeir), el 4x100m i el 4x400m es convertien en dues finals. 

El Barça gairebé només necessitava completar les proves per emportar-se la lliga, però un error en la segona transmissió del 4x100m, va deixar fora de la lluita al Barça, que acabaria la competició en tercera posició a només un punt del València (122) i a 3 del Playas.

Fotos: JJ VICO | fotosjjvicoatletismo.com

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut