Només val guanyar

Només val guanyar

El Barça Lassa necessita el triomf en el quart partit a Múrcia per forçar el desempat i recuperar el factor pista (dilluns, 21h, Palacio de Deportes)

Arriba el quart partit de la final entre ElPozo i el Barça Lassa (21h, Esport3/Tdp/LaLigaSportsTV). ElPozo, que domina la sèrie per 2 a 1, té el primer match ball per guanyar la lliga, però els jugadors i el cos tècnic del Barça s’han conjurat per aconseguir el triomf i forçar el desenllaç al Palau.

Sense Dyego

Dyego Zuffo segueix sent baixa al Barça per culpa d’una inoportuna lesió als isquiotibials de la cuixa dreta que no l’ha deixat jugar ni un sol partit de la final. En canvi, sí que podrà jugar Lozano perquè la doble groga que va veure en l’últim partit no comporta sanció. “Que ningú ens doni per morts, ja hem guanyat abans a Múrcia en situacions límit i ho donarem tot per forçar el cinquè partit”, advertia el capità a la prèvia.

El Palacio, ple

A Múrcia es viu el partit amb una gran expectació. ElPozo no guanya la lliga des del 2010 i tenen davant seu una oportunitat única per recuperar el títol. S’han venut totes les entrades i s’espera una assistència rècord amb més de 7500 espectadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut