Sergio Lozano: “Que ningú ens doni per morts”

Sergio Lozano: “Que ningú ens doni per morts”

El capità recorda que el Barça ja ha sigut capaç de guanyar a Múrcia en situacions límit i diu que l’equip “ho donarà tot per forçar el cinquè partit”

És líder dintre i fora de la pista. Sergio Lozano fa de capità i dona un missatge d’optimisme a les portes del quart partit de la final ElPozo-Barça. “Estem convençuts que podem guanyar a Múrcia”, avisa Lozano. El capità no ha volgut donar més voltes a la polémica arbitral que va rodejar el tercer partit. “Toca passar pàgina i centrar-nos en el proper partit perquè ens hi juguem la vida”, diu el dorsal 9 del Barça.

Amb el cor, i amb el cap

Lozano és el seny i la rauxa. “Que ningú ens doni per morts, ho donarem tot per forçar el cinquè partit”, diu Lozano amb el cor. I també fa autocrítica i analitza les claus del quart partit. “Hem de millorar, sobretot, en la defensa de les seves jugades d’estratègia”, avisa. “En el tercer partit vam estar bé en línies generals, però vam cometre alguns errors puntuals que ens van costar gols i que no es poden repetir”, explica Lozano.

El seu millor record professional

Lozano evoca el cinquè partit de la final 2011/12 per motivar l’equip i l’afició. El Barça li va guanyar la lliga a ElPozo a casa, en un partit dramàtic i amb un gol decisiu del Búfal des del doble penal en el temps afegit. “Juntament amb la final de Lleida, és el millor record professional”, diu Lozano. Demà tocarà repetir la gesta per evitar que ElPozo aixequi el títol i forçar el cinquè partit de la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut