L’Aleví A jugarà la final de LaLiga Promises

L’Aleví A jugarà la final de LaLiga Promises

Els nois de Marc Serra han superat el Sevilla per 1-3 a les semifinals amb dos gols de Landry, un d’ells espectacular, i un altre de Lamine Yamal

L’Aleví A s’ha classificat per a la final de LaLiga Promises després de superar a un combatiu Sevilla a les semifinals per 1-3. Landry Cephas ha estat el protagonista del partit amb dues dianes, una d’elles espectacular a la segona meitat, amb un golàs ple de potència i col·locació directe a l’escaire. Un gol que ha suposat l’1-2 després que ell mateix hagués avançat els blaugranes a la primera meitat. 

Ibrahima Sow per part Andalusa ha demostrat la seva qualitat empatant el duel abans del descans. Però els nois de Marc Serra han dominat clarament el segon temps i han estat superiors quant a control del joc i ocasions. Lamine Yamal ha sentenciat el duel amb un gol des de dins l’àrea per certificar el passi a la final per tercer any consecutiu. A la 13 hores i en directe per www.fcbarcelona.cat l’Aleví A es disputarà el títol contra el guanyador de l’altre semifinal: l’Espanyol o el Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut