El valor de l’experiència

El valor de l’experiència

Juanjo, Lozano i Rivillos acumulen 10 títols de lliga i 22 finals disputades entre els tres i no es deixen intimidar pel factor ambiental que es viurà a Múrcia (dissabte, 13:15h, Palacio Deportes)

L’experiència és un grau, i més en el cas d’una final. El Barça té la partida guanyada a ElPozo en aquest aspecte. Els tres jugadors que han jugat més finals de l’equip són Juanjo, Lozano i Rivillos. El primer té 4 lligues en nou finals disputades (sis amb ElPozo i tres amb el Barça); Lozano ha guanyat 2 lligues en set finals disputades (una amb Caja Segovia i sis amb el Barça); i Rivillos té 4 lligues al seu palmarès en sis finals disputades (quatre amb Inter i dues amb el Barça). Per darrera també destaca Aicardo, amb un títol en cinc finals amb el Barça.

Plaza i Esquerdinha, convençuts

Plaza confia en l’experiència dels seus homes i està convençut que el factor ambiental, amb un Palacio de los Deportes ple, no influirà en els dos propers partits que es jugaran a Múrcia. “Els nostres jugadors estan molt acostumats a jugar en ambients complicats i aquest no serà ni un problema ni un factor decisiu”, asegura el tècnic. Plaza és partidari d’afrontar la final partit a partit. “El que és segur és que aquest dissabte ni nosaltres ni ElPozo guanyarem la lliga, dilluns ja es veurà”, avisa el tècnic. A l’equip no li tremola el pols tot i haver perdut el factor pista. “Venim amb la il·lusió de tancar la final a Múrcia”, avisa Esquerdinha.

Lozano, ok

Per al tercer partit de la final el tècnic Andreu Plaza podrà comptar sense problemes amb Lozano, molt recuperat del cop que va rebre a la zona lumbar en el segon partit; mentre que Dyego continua arrossegant molèsties musculars als isquiotibials de la cuixa dreta i segueix sent dubte. El partit es disputarà aquest dissabte, a les 13:15h, i es podrà veure en directe per Esport3, Teledeporte i LaLigaSportsTV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut