Ple de victòries de l'Aleví A a la fase de grups de LaLiga Promises Nacional

Ple de victòries de l'Aleví A a la fase de grups de LaLiga Promises Nacional

L’Aleví A s’ha imposat a l’Osca (6-0), al Betis (2-0), al Getafe (3-0) i a l'Athletic Club (5-1)

Inici perfecte de l’Aleví A a LaLiga Promises Nacional. Els nois de Marc Serra, que defensen el títol conquerit el 2017 i el 2018, s’han imposat en els quatre partits disputats aquest matí a la fase de grups, contra Osca, Betis, Getafe i Athletic Club. Cal recordar que aquest prestigiós torneig el disputen els 20 clubs de Primera Divisió i s’ha pogut veure com els blaugranes s’han adaptat ràpidament al sistema de dues parts de 12 minuts. Aquest dissabte l'Aleví A disputarà els vuitens de final contra el Rayo Vallecano (12.00 hores)

Golejada contra l’Osca i sòlids contra el Betis

En el primer partit l’Aleví A s’ha imposat de manera clara a l’Osca amb els gols de Lamine (2), David Sáez, Dani Ávila (2) i Shane Kluivert. Amb aquests sis gols els blaugranes ha començat el torneig amb una clara golejada (6-0). A més, els nois de Marc Serra s’han demostrat molt sòlids defensivament. En el segon duel del matí, els culers s’han imposat per 2-0 al Betis. Un duel en què una diana des de lluny de Pau i una gran combinació culer que ha acabat amb el 2-0 de Lamine han donat el triomf a l’Aleví A. En aquest partit els barcelonistes han fet bona la seva pressió defensiva.

promises

Sense concessions davant el Getafe i l'Athletic Club

L'Aleví A també ha guanyat davant el Getafe (3-0), mantenint la porteria a zero per tercer partit consecutiu. Un duel que els blaugranes s'han imposat amb els gols de Landry (2) i Dani Ávila. En l'últim partit de la fase de grups els de Marc Serra han encaixat un gol inicial de l'Athletic Club, però han capgirar el marcador amb un clar 5-1. Un gran partit dels culers, que han desplegat l'ADN Barça. Els golejadors d'aquest duel han estat Landry, Gibert, Lamine, David Sáez i Marc Bernal. Aquest dissabte a les 12.00 hores l'Aleví A disputarà els vuitens de finals contra el Rayo Vallecano.

Getafe

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut