Local

Nova app de socis per fer més fàcils tots els tràmits

Unifica els serveis que oferien les aplicacions Socis, Passaport i Seient Lliure en una de sola, alhora que incorpora noves gestions i avantatges

Els socis del FC Barcelona disposaven fins ara de tres aplicacions per gestionar els seus serveis: l’antiga app Socis, Passaport i Seient Lliure. Amb l’objectiu d’unificar aquests serveis en una única aplicació, millorar l’experiència d’ús i potenciar el canal digital, el FC Barcelona ha publicat aquesta temporada la nova app Socis.

La nova app no només es limita a unificar tots els serveis de les apps anteriors, sinó que fa un pas més enllà i permet fer moltes més coses. Com, per exemple, gestionar tots els carnets de la família des d’un mateix compte, sol·licitar invitacions per a menors, gestionar l’abonament de la llista d’espera, comprar entrades, consultar les darreres notícies, beneficis i plans de viatge o accedir a tràmits online.

Avantatges, serveis i descomptes

Amb la nova app Socis es podrà continuar gaudint dels serveis i avantatges de les apps anteriors, com ara entrar al Camp Nou amb l’abonament digital, accedir al Tour Camp Nou Experience amb el carnet de soci digital, alliberar i recuperar els seients, consultar la bonificació obtinguda amb el Seient Lliure o activar els passaports infantils i sèniors, entre d’altres. A la Zona Soci de l’app es pot trobar l’accés a les notícies de l’àmbit de cada soci, els descomptes per a espectacles lúdics i esportius exclusius per a socis o la compra de marxandatge.

Com a novetat destacada, a la nova app Socis també es podrà trobar l’apartat Xarxa, que permet crear la xarxa d’amics culers i saber qui assistirà als partits. Com que per defecte es protegeix la privacitat dels socis, cal que aquests permetin que es trobi el seu nickname a la Xarxa, establint la seva privacitat com a pública dins la secció Perfil. Així els podran enviar sol·licituds de contacte que podran acceptar-les o no.

Descarregar l'app Socis

1- Buscar l'app a l'Apple Store (iOs) o Google Play (Android)
2- Cercar FC Barcelona Socis
3- Descarregar l'app (apareix nova icona a l'escriptori)
4- Apareix la pantalla de 'login' de socis.
5- Introduir clau de soci i codi personal. Acceptar política legal i de privacitat.
6- Apareix el calendari de partits. Escull el dia del partit que t'interessa o canvia d'esport prement la icona de la pilota

Més notícies aquí