El Barça defensa títol a LaLiga Promises Nacional

El Barça defensa títol a LaLiga Promises Nacional

L’Aleví A, campió del 2018, jugarà demà a la primera fase del torneig que es disputa a Vila-real contra el Huesca, Betis, Getafe i Athletic

El Barça, campió de les edicions del 2017 i 2018, inicia demà la defensa del títol de LaLiga Promises Nacional a Vila-real. I ho fa amb un equip, l’Aleví A, que està signant una gran temporada tant a nivell de joc, amb un marcat estil ADN Barça, com de resultats. Els nois de Marc Serra arriben al tram final de la temporada després de guanyar la Lliga, el MIC F11, la Media Gol Cup, la Danone Cup i el Campionat de Catalunya, entre d’altres tornejos. Demà arriba el seu moment en el torneig més mediàtic de la temporada on s’enfronten els 20 equips de Primera Divisió. Tots els partits del Barça es podran seguir per Gol TV.

L’Aleví A tindrà demà una jornada molt intensa a la primera fase del Grup A. Pel matí jugarà contra el Huesca (10.00 h) i el Betis (11.30) i per la tarda s’enfrontarà contra el Getafe (17.30) i Athletic (19.30). El Barça, si accedeix als vuitens de final, es creuarà amb els integrants del Grup B: Sevilla, Vila-real, Celta, Rayo Vallecano i Eibar. El Grup C està format per l’Espanyol, Atlètic de Madrid, Levante, Alabés i Girona, mentre que el Grup D el formen Real Madrid, València, Real Sociedad, Valladolid i Leganés. Els partits es disputen, com cada any, en dos parts de 12 minuts fins a les semifinals i final que ja són dues parts de 20 minuts. El Barça, amb 10 títols, és el gran dominador de LaLiga Promises Nacional seguit pel Real Madrid, Sevilla, Vila-real i Espanyol, amb dos títols cadascun.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut