Final cruel de temporada al planter

Final cruel de temporada al planter

El Juvenil-Cadet i l’Infantil-Aleví cauen de manera agònica a les respectives finals de la Copa Catalunya

La temporada oficial en els equips femenins de futbol formatiu va acabar aquest cap de setmana a Martorell. I ho va fer amb regust agredolç. En les finals de la Copa Catalunya, el Juvenil-Cadet i l’infantil van caure en un desenllaç d’infart.

Juvenil-Cadet – Damm (2-2, 4-5 per penals)
En la reedició del matx que va decidir la Lliga dues setmanes abans, el final va ser encara més cruel encara per a les culers. El Barça es va avançar al minut 16 per mitjà d’Andrea Gómez, però, en una primera meitat frenètica, la Damm va aconseguir capgirar el marcador. El gol de Laura Lobo a la represa va fer que el títol es decidís als penals. Allà, tot i que les blaugranes van tenir dues oportunitats de ser campiones, finalment va sortir creu i no van poder posar el colofó a una bona temporada amb un trofeu.

Infantil – Sant Gabriel (2-3)
Campió de Lliga amb ple de victòries, al quadre que dirigeix Jesús López se li va escapar el doblet per ben poc. Després d’un inici complicat, amb dos gols en contra, les dianes de Meritxell Martín i Emma Gálvez igualaven el resultat i semblaven canviar la inèrcia. El 2-3 al principi del segon temps seria definitiu, malgrat que el Barça ho intentaria per tots els mitjans fins a l’últim moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut