Tecnyconta Saragossa – Barça Lassa: Objectiu final

Tecnyconta Saragossa – Barça Lassa: Objectiu final

Els de Pesic tenen la primera oportunitat per classificar-se per a la final de la Lliga Endesa tres anys després

El Barça Lassa visita aquest dimarts, a les 21h i en directe per #Vamos de Movistar (Dial 8), el Tecnyconta Saragossa en el que serà el tercer partit de les semifinals del Playoff de la Lliga Endesa. Els de Pesic tenen la primera oportunitat de classificar-se per a la final de l’ACB després de tres anys d’absència.

El rival

Comptarà amb el factor pista al seu favor en aquest tercer enfrontament i voldrà sumar el primer punt de la sèrie amb la seva afició. L’equip aragonès va demostrar en el segon partit que pot complicar les coses al Barça i, per tant, caldrà estar ben atents els 40 minuts per guanyar el partit i l’eliminatòria. Homes com Okoye, Seibutis, Alocén, Radovic, Martín o Justiz, entre d’altres, poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Ha sumat el 2-0 en els dos partits del Palau i ha fet valer el factor pista en dos partits molt diferents. En el primer els catalans van superar de forma clara el Tecnyconta (101-59), mentre que en el segon partit (76-70) els de Pesic van haver de remuntar per guanyar el matx. Tots els jugadors disponibles es troben en bones condicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut