Els Barça Legends ja són al Marroc

Els Barça Legends ja són al Marroc

L’equip del Chapi Ferrer ha aprofitat el matí de dissabte per fer turisme. El proper diumenge jugaran el tercer partit de la temporada contra l’Sporting Club Chebab Mohammédia

L’equip convocat per l’Albert Chapi Ferrer ja és a Casablanca. L’expedició va arribar divendres al Marroc per jugar aquest diumenge, a partir de les 21 hores (22 h a Barcelona), el tercer partit d’aquesta temporada.

Els blaugranes han aprofitat el matí per conèixer una mica la ciutat i fer turisme. Acompanyats d’un guia local han visitat la impressionant mesquita Hassan II, inaugurada el 1993 i que és el temple més alt del món i el segon més gran tot just després de la Meca. L’expedició blaugrana, encapçalada pel directiu Pau Vilanova, ha gaudit d’aquest espectacular monument entre d’altres punts turístics de Casablanca.

A la tarda, els jugadors s’entrenaran una hora i mitja al camp on demà jugaran davant de l’equip local de l’Sporting Club Chebab Mohammédia, a la localitat de Mohammédia, als afores de Casablanca (Marroc). El matx se celebrarà a l’Stade Bachir Mohammédia, amb una capacitat per a 10.000 localitats.

A la nit, l’expedició culer tindrà un sopar de gala amb les autoritats locals on està confirmada la presència de la Federació Marroquina de Futbol i altres representants locals. Diumenge, les penyes blaugranes del Marroc s’aproparan a l’hotel de concentració de l’equip per passar una estona amb els herois del passat i conèixer-los en primera persona.

Els protagonistes del partit

Cal recordar que per a aquest partit el tècnic Chapi Ferrer ha convocat els jugadors següents: Jorquera, Angoy, Sánchez Jara, Robert Fernández, Dehu, Nayim, Nadal, Juan Carlos, Belletti, Edmílson, Gabri, Roger, Giovanni, Goikoetxea, Salinas, Soler, Sonny Anderson i Rivaldo.

Per part marroquina, els jugadors triats són: Ahmed Faras, Badou Zaki (ex Mallorca), Noureddine Naybet (ex Dépor), Bouderbala Aziz, Salaheddine Bassir (ex Dépor), Mostafa Hadji (ex Dépor), Rachid Roki (ex Sevilla), Tarik Jarmouni, Noureddine Ziyati, Hicham Fatihi, Ayoub Moudhi, Ismail Moutaraji, Mohammed Redouani, Redouane Dardouri, Youness Benmbarek, Renard Hervé (actual entrenador del Marroc), Roger Milla (ex Camerun) i Mustapha El Hadaoui.

En directe per Barça TV

L’enfrontament es podrà seguir per Barça TV, Barça Vídeo i el canal de YouTube del Club a partir de les 22 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut