El model Barça arriba a un destacat grup de companyies alemanyes

El model Barça arriba a un destacat grup de companyies alemanyes

El vicepresident tercer, Jordi Moix, ha explicat els pilars que fan del Barça ‘més que un club’, els seus projectes estratègics i més detalladament l’Espai Barça

El model Barça ha arribat a un destacat grup de companyies alemanyes després que el vicepresident tercer i comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, hagi participat aquest migdia a la jornada impulsada pel grup d’empresaris Baden-Badener Unternehmer Gespräche (BBUG) a la seu de PriceWaterhouseCoopers (PwC) a Barcelona.

Sota el títol El FC Barcelona com a empresa de negocis i projectes de futur importants, el directiu blaugrana ha explicat els pilars que fan del Barça més que un club, els seus projectes estratègics (BIHUB, esport femení, transformació digital, Masia 360, etc.) i, més detalladament, l’Espai Barça.

Jordi Moix ha explicat els antecedents urbanístics del projecte i la situació actual de l’Espai Barça, que suposarà, entre d’altres, la construcció de l’Estadi Johan Cruyff a Sant Joan Despí i la reordenació urbanística de l’entorn de les instal·lacions del FC Barcelona a Les Corts. Aquesta suposarà quatre grans línies d’actuació: la remodelació integral del Camp Nou, la construcció d’un Nou Palau Blaugrana, un Campus Barça que inclourà els edificis per als serveis administratius i de gestió del Club, i els nous usos urbans per a la millora de l’entorn.

A la jornada també hi ha participat la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Maria Àngels Chacón; el professor d’emprenedoria a ESADE Business School, Dr. Jan Brinckmann, i el cofundador del Grup HS3, el Dr. Holger Sprengel, que han parlat sobre Barcelona i les start-ups.

El grup d’empresaris BBUG escull cada any una ciutat europea per conèixer amb profunditat els seus principals projectes. A la jornada hi ha assistit un total de 70 persones de 35 empreses, entre les quals destaquen els presidents de companyies com Merck, Basf, Allianz, Thyssen Krupp, Boehringer, Daimler, Siemens, Schneider, Linde i Bosch, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut