Tot a punt per a la gran final

Tot a punt per a la gran final

Barça Lassa i ElPozo es disputen el títol de lliga en una sèrie prevista al millor de cinc i que comença a Barcelona (dissabte, 13:15h, Palau Blaugrana)

Arriba l’hora de la veritat. Els dos millors equips de la temporada, el Barça Lassa i ElPozo, es retroben en una final de lliga sis anys després. Serà la tercera final Barça-ElPozo. En les dues anteriors va guanyar el Barça (2012 i 2013). Va ser l’últim títol de lliga blaugrana, ja que des d’aleshores Movistar Inter ha encadenat cinc lligues consecutives. Ara comença la reconquesta. La final serà al millor de cinc, i amb el factor pista favorable al Barça.

Presentació al Camp Nou

La final s’ha presentat en un acte a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs, al Camp Nou, i que ha comptat amb la presència dels entrenadors Andreu Plaza i Diego Giustozzi i dels capitans Sergio Lozano i Miguelín. Precisament els dos capitans, juntament amb Aicardo, Álex Yepes i Fabio, són els cinc únics supervivents de l’última final.

“Estem fent una bona temporada i l’equip arriba mentalitzat i molt il·lusionat a la final”, ha dit Andreu Plaza, que també ha assegurat que “l’equip està en la bona línia per guanyar aquesta lliga”. Per la seva banda Sergio Lozano destaca la importància de tenir el factor pista a favor. “El suport del públic serà molt important, sobretot en una sèrie tan igualada com aquesta”, diu el capità.

Precedents igualats

Serà el cinquè enfrontament entre blaugranes i murcians de la temporada. Fins ara el balanç resulta molt igualat: dos empats a la lliga (3-3 al Palau, i 5-5 a Múrcia), victòria del Barça als penals en els quarts de final de la Copa del Rei disputats a Múrcia (2-2, 9-10); i victòria del Barça a la final de la Copa d’Espanya (1-2). De moment, blaugranes i murcians ja s’han assegurat la seva participació a la propera edició de la Champions, i ara els de Plaza somien amb el triplet després de conquistar Copa d’Espanya i Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut