Més de 250 empreses han participat als programes d'Hospitalitat del Club durant la temporada

Més de 250 empreses han participat als programes d'Hospitalitat del Club durant la temporada

El vicepresident tercer, Jordi Moix, ha agraït la confiança que les companyies han dipositat en el Club, en un acte festiu celebrat al Camp Nou per reforçar els llaços comercials

Més de 250 empreses han contractat els serveis d’Hospitalitat VIP que ofereix el FC Barcelona al llarg de la temporada 2018/19. El Club ha organitzat un acte d’agraïment en què han participat més de 400 persones representants de totes aquestes companyies. El vicepresident tercer del Barça i comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, ha estat l’encarregat d’agrair la confiança que han fet en el Barça totes aquestes empreses que han gaudit d’aquests serveis durant aquest exercici. La trobada, celebrada al Camp Nou, va  servir per estrènyer lligams amb aquestes companyies i per desitjar que aquesta vinculació amb el Club continuï i s’enforteixi en el futur.

El FC Barcelona, conscient de la importància que té per a les companyies cuidar i enfortir la relació amb els seus clients fora de l’entorn corporatiu, ofereix un ampli ventall de productes que els ajuden a  fer un pas endavant en la seva estratègia de màrqueting relacional. Aquest serveis van des del lloguer de llotges VIP per veure els partits al Camp Nou i al Palau Blaugrana (amb càtering i altres activitats lúdiques com visites al Museu), fins a la celebració d’esdeveniments i activitats corporatives a sales i espais del Club.

Aquesta temporada més de 250 empreses han confiat en els espais i els serveis del FC Barcelona per millorar el posicionament de la seva marca oferint als seus clients experiències i emocions úniques, compartint el millor futbol del món en directe, les millors localitats i acompanyat d'un servei de càtering premium en les millors sales del Camp Nou.

 

Jordi Moix, dirigint-se als convidats.

Per quarta temporada consecutiva, el Club ha organitzat una jornada d’agraïment de final de temporada que ha reunit els representants de totes les empreses, que han tingut l'oportunitat de realitzar una activitat esportiva a les instal·lacions blaugrana i posteriorment han participat en un  còctel-sopar, a més de gaudir de moltes activitats lúdiques, sorpreses i un espectacle musical en directe.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut