Bartomeu, present a l’Assamblea Extraordinària de l’ECA a Malta

Bartomeu, present a l’Assamblea Extraordinària de l’ECA a Malta

La reunió de l’associació europea de clubs té com a principal tema de l’ordre de dia l’estudi de la reforma de les competicions europees a partir del 2024.

Josep Maria Bartomeu participa avui dijous i demà divendres a l’Assemblea General de l’ECA (Associació Europea de Clubs) que se celebra a  l’illa de Malta i que té com a principal tema de l’ordre del dia l’estudi de la reforma de les competicions europees de clubs a partir del 2024.

La trobada es va convocar pel Comitè Executiu amb caràcter extraordinari amb l’objectiu de seguir avançant en les converses per definir, des del punt de vista dels clubs, quin  ha ser el disseny de les competicions europees un cop finalitzi el trienni 2021-2024. Per a aquest període ja hi ha un format aprovat per la UEFA que té com a principal novetat la creació d’un tercer torneig que s’afegirà a la UEFA Champions League i Europa League ja existents. 

L’Assemblea, a la que també ha assistit el CEO del Club, Òscar Grau, es prolongarà fins demà al migdia i constarà de diferents reunions de treball entre els 156 clubs que hi participen. A banda de debatre sobre el futur de les competicions, l’assemblea també tractarà el canvi en l’estrucutra interna de l’organització i un nou model de representació, fets pels quals es requerirà una modificació dels seus estatuts.

Josep Maria Bartomeu forma part del Comitè Execuitu de l’ECA des del maig del 2014, quan va ser nomenat membre del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA. El president del FC Barcelona és també, des del novembre del 2016, membre del Comitè de Competicions del màxim organisme del futbol europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut