Thiagus Petrus ha estat intervingut del colze

Thiagus Petrus ha estat intervingut del colze

El jugador brasiler ha passat pel quiròfan per extreure unes calcificacions intraarticulars del colze esquerre, i el temps de baixa aproximat serà d’entre sis i vuit setmanes

El jugador del primer equip d’handbol del Barça Lassa Thiagus Petrus ha estat intervingut aquest dijous del colze esquerre per extreure unes calcificacions intraarticulars. L’operació ha anat a càrrec del doctor Jordi Font, d’iMove Sports en l’entorn d’Egarsat, i sota la supervisió dels Serveis Mèdics del FC Barcelona. El temps de baixa aproximat serà d’entre sis i vuit setmanes.

Màxim protagonisme en l’estrena

Thiagus Petrus va arribar l’estiu passat a Barcelona amb el cartell d’especialista defensiu, i al Palau Blaugrana ha complert les expectatives. El brasiler es va convertir des del primer dia en un fixe en els esquemes defensius de Xavi Pascual, acompanyant Ludovic Fabregas o Cédric Sorhaindo en el centre de la defensa. De fet, el de Juiz de Fora no s’ha perdut cap partit en tota la temporada. Ha disputat el 59 partits del curs, i ha marcat un total de 35 gols tot i no jugar en atac.

Es preveu que el ‘22’ blaugrana es recuperi a temps per disputar els Jocs Panamericans amb la selecció del Brasil. La competició d’handbol es disputa a Lima (Perú) entre el 24 de juliol i el 5 d’agost. Un cop acabi la seva participació en els Panamericans, Petrus s’incorporarà a la disciplina del Barça per començar la pretemporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut