Local

Quatre partits decisius al Palau

Els equips de bàsquet i futbol sala es juguen bona part de la temporada en quatre partits en cinc dies al Palau Blaugrana. T’ho perdràs?

Arriben partits decisius al Palau Blaugrana. Els equips de bàsquet i futbol sala afronten en els propers dies fins a quatre compromisos fonamentals per a les seves respectives opcions a la Lliga.

El primer en estrenar-se serà el conjunt d’Svetislav Pesic, que s’enfrontarà al Tecnyconta Saragossa en el duel de semifinals de la Lliga ACB. Els partits seran al Palau Blaugrana el divendres 7 i el diumenge 9, sempre a les 21 hores. Hi ha entrades disponibles a partir de 14€, amb un 50% de descompte per als socis.

Vols veure l'equip de bàsquet al Palau?
-25% descompte amb la compra de 3 o més entrades, amb el codi promocional FCB25
Compra ara

En cas d’allargar-se l’eliminatòria fins a un hipotètic cinquè partit el Palau Blaugrana tornaria a ser protagonista. En aquest cas, el duel definitiu es jugaria el dissabte 15 de juny, també a les 21 hores. 



El Barça Lassa d’Andreu Plaza, per la seva banda, arrencarà la gran final de la Lliga el dissabte 8, a les 13.15 hores. El segon duel, també al Palau Blaugrana, serà el dimarts 11 a les 21 hores. Hi ha entrades disponibles a partir de 21€, mentre que pels socis hi ha entrades a partir de 5€, amb un descompte del 70%!

Vine al Palau Blaugrana a veure el futbol sala!
No et perdis els partits que el Barça de futbol sala juga al Palau Blaugrana
COMPRA LA TEVA ENTRADA

Com en el cas del bàsquet, si la final de futbol sala s’allargués fins a un hipotètic cinquè partit l’eliminatòria tornaria al Palau Blaugrana. En aquest cas, seria el 22 de juny a les 21 hores.

 

Més notícies aquí