Quatre partits decisius al Palau

Quatre partits decisius al Palau

Els equips de bàsquet i futbol sala es juguen bona part de la temporada en quatre partits en cinc dies al Palau Blaugrana. T’ho perdràs?

Arriben partits decisius al Palau Blaugrana. Els equips de bàsquet i futbol sala afronten en els propers dies fins a quatre compromisos fonamentals per a les seves respectives opcions a la Lliga.

El primer en estrenar-se serà el conjunt d’Svetislav Pesic, que s’enfrontarà al Tecnyconta Saragossa en el duel de semifinals de la Lliga ACB. Els partits seran al Palau Blaugrana el divendres 7 i el diumenge 9, sempre a les 21 hores. Hi ha entrades disponibles a partir de 14€, amb un 50% de descompte per als socis.

En cas d’allargar-se l’eliminatòria fins a un hipotètic cinquè partit el Palau Blaugrana tornaria a ser protagonista. En aquest cas, el duel definitiu es jugaria el dissabte 15 de juny, també a les 21 hores. 



El Barça Lassa d’Andreu Plaza, per la seva banda, arrencarà la gran final de la Lliga el dissabte 8, a les 13.15 hores. El segon duel, també al Palau Blaugrana, serà el dimarts 11 a les 21 hores. Hi ha entrades disponibles a partir de 21€, mentre que pels socis hi ha entrades a partir de 5€, amb un descompte del 70%!

Com en el cas del bàsquet, si la final de futbol sala s’allargués fins a un hipotètic cinquè partit l’eliminatòria tornaria al Palau Blaugrana. En aquest cas, seria el 22 de juny a les 21 hores.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut