Tot llest per a la Final a Vuit de la Copa d’Espanya Juvenil

Tot llest per a la Final a Vuit de la Copa d’Espanya Juvenil

El Barça Lassa de futbol sala vol revalidar el títol

Divendres, dissabte i diumenge tindrà lloc la Copa d’Espanya de futbol sala, de la categoria juvenil. La Final a Vuit de la competició tindrà lloc a Las Rozas i els blaugranes comencen divendres davant el Pescados Rubén Burela.

Un llarg camí

Els blaugranes accedeixen a aquesta final després d’una llarga trajectòria. Els joves entrenats per Pep Ruiz es van proclamar campions del Grup 5 de la Divisió d’Honor juvenil. El premi del títol era disputar, de nou, la Copa d’Espanya davant els millors dels altres grups.

A l’eliminatòria prèvia, que donava accés a la Final a Vuit, el Barça Lassa va superar amb autoritat a Las Rozas Boadilla per 10 a 2 i es va classificar per a la fase decisiva de la competició.

El debut dels blaugranes serà divendres a les 10.30 h i el rival seran els gallecs del Burela. En cas de triomf, els blaugranes accedirien a semifinals i el seu possible rival sortiria del partit de quarts de final entre Maristas de València i Xota de Navarra.

La final de la competició serà el diumenge a les 12 h i completen el quadre de participants, El Pozo, San Juan, Móstoles i CD Murcia FS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut