Local

Messi, un pare més a la Barça Academy

El ‘10’ blaugrana explica a FOX Sports que dos dels seus fills estan inscrits a la Barça Escola Barcelona, així com el fill de Luis Suárez

Lionel Messi és un pare més a la Barça Academy. En una entrevista concedida a FOX Sports el ‘10’ blaugrana explica que dos dels seus fills, Thiago i Mateo, juguen a futbol a la Barça Escola Barcelona.

El crac argentí relata com els dilluns i els dijous, acompanyat de la seva dona i de la família Suárez –són bons amics– veuen els entrenaments d’en Thiago, en Mateo i en Benja, el fill de Luis Suárez.

En Thiago, el més gran dels fills de Messi, ha completat el seu tercer any a l’Escola, mentre que en Mateo s’ha estrenat aquesta temporada. El grup de Preiniciació es va crear la temporada 2016/17 i el grup on participen els fills dels dos cracs culers és un grup específic per a fills d’empleats del Club i jugadors.

A banda de Messi i Suárez, també formen part de la Barça Academy els dos fills de Gerard Piqué i, des d’aquesta temporada, també el fill d’Arturo Vidal.

Més notícies aquí