El subcampionat del Juvenil-Cadet tanca les Lligues del planter

El subcampionat del Juvenil-Cadet tanca les Lligues del planter

Bona nota formativa i competitiva en els quatre equips femenins del futbol formatiu del Barça

El títol de la Primera Divisió Juvenil estava en joc aquest dissabte entre la Damm i el Barça. En la penúltima jornada de Lliga, la setmana anterior, s’ho havien jugat pràcticament tot en un duel directe a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Barça tenia llavors 90 punts i la DAMM, 89. L’1-2 a favor de les cerveseres marcaria el desenllaç del campionat. En l’últim partit, la DAMM no va fallar i el 0-2 de les culers al camp del Santa Susanna no va servir per ser campiones.  

Els números del conjunt que dirigeix Pablo Álvarez han estat espectaculars: amb 30 victòries, 3 empats i 1 sola derrota, l’esmentada davant la DAMM (que ha acabat amb dos punts més). A més, el Juvenil-Cadet, tot i la joventut de la plantilla, ha nodrit constantment de jugadores tant el filial, com fins i tot el primer equip, com és el cas de Laura Coronado. Per tant, es tanca un curs molt profitós per a l’aprenentatge del grup.

Així, tots els equips femenins del futbol formatiu ja han finalitzat les seves respectives Lligues. El filial, tercer del grup tercer de la Segona Divisió, va consumar l’ascens a la futura Primera B. L’Infantil i l’Aleví, per la seva banda, es van proclamar campiones de les seves Lligues.

L’últim repte oficial de la temporada en el planter serà la Copa Catalunya que afrontaran el Juvenil-Cadet i l’Infantil, a Martorell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut