El millor partit d’Heurtel amb el Barça Lassa

El millor partit d’Heurtel amb el Barça Lassa

El base va sumar 32 punts –rècord personal- i va aconseguir la millor valoració d'un jugador del Barça a la història del Playoff

Thomas Heurtel va exhibir-se a l’Olímpic de Badalona. El base francès, de 30 anys, va completar una actuació brillant amb 32 punts, 9 assistències i un 44 de valoració. Aquesta valoració és la més alta d’un jugador del Barça en un Playoff superant Arturas Karnisovas, que es va enfilar fins al 43 el 1996 també en un partit de quarts de final.

Feia 23 anys que els Playoffs de la Lliga Endesa no veien una valoració tan alta des que Michael Anderson signés una valoració de 45 el 1996. Heurtel, amb 44, s’ha situat en el Top 7 de jugadors més valorats a la història del Playoff. El rècord és de Dennis Hopson, que el 1993 amb el Saragossa va arribar fins al 48 de valoració.

Fins el partit a Badalona, Thomas Heurtel tenia el seu rècord anotador en 28 punts i la valoració en 37. Ahir tots dos registres van actualitzar-se fins als 32 punts i els 44 de valoració en un partit històric per al francès.

Rècords d’equip

El matx a Badalona també va deixar altres dades de gran valor, com per exemple els 17 triples anotats per l’equip, que igualen la millor marca d’un equip en els Playoff. A més, els 107 punts anotats son la millor xifra del Barça dels últims 18 anys, quan el 2001 el Barça va vèncer per 115-74 el Valladolid. El rècord, però, segueixen sent els 137 punts anotats a la pista del Breogán el 1986.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut