El Palau decideix la semifinal

El Palau decideix la semifinal

El Barça Lassa i el Palma Futsal disputen el tercer i definitiu partit jugant-se l’accés a la final i un bitllet per a la propera edició de la Champions (dilluns, 21 h, Palau Blaugrana)

Tot o res al Palau, amb el suport d’una afició incondicional i l’equip plenament mentalitzat per no tornar a fer concessions i assolir l’objectiu. En joc: una plaça per a la final i el bitllet per a la propera edició de la Champions. Andreu Plaza convoca els quinze jugadors de la plantilla i fins a l’últim moment no farà el descart. El Palma Futsal arriba amb el dubte de Lolo, que s’ha perdut els dos primers partits de la sèrie.

Crida a l’afició

Tant el capità Sergio Lozano com el míster Andreu Plaza han remarcat la importància de comptar amb un Palau ple de cara al tercer i definitiu partit. “Ens hem guanyat el dret de decidir a casa i ho volem aprofitar”, diu el capità Sergio Lozano. “La nostra afició mai falla en els moments decisius i necessitem el seu suport per arribar a la final”, diu Plaza.

Els dos –Lozano i Plaza– també coincideixen que l’equip “no pot cometre més errades ni regalar res al rival”. “Hem fet massa concessions fins ara en aquesta semifinal i la principal clau en aquest tercer partit és no regalar res al rival”, diu Plaza. En el mateix sentit s’expressa Sergio Lozano. “Són partits molt igualats, que es decideixen per petits detalls, i cal estar concentrats al màxim durant els 40 minuts per evitar errades”, diu el capità.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut