Juvenil A – Reial Madrid: Superats per l’efectivitat blanca (0-2)

Juvenil A – Reial Madrid: Superats per l’efectivitat blanca (0-2)

Els blaugranes hauran de remuntar en el partit de tornada per ser a les semifinals de la Copa del Rei

Tocarà remuntar. El Juvenil A no ha pogut imposar-se al Reial Madrid (0-2) en el duel d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei. L’efectivitat del conjunt blanc ha resultat decisiva en un partit amb domini blanc a la primera i molt perill però sense dianes blaugrana a la segona.

S’avança el conjunt blanc

El partit ha començat amb els dos equips buscant la porteria, però ha estat el Reial Madrid el primer a rematar entre els tres pals. Una centrada des de la banda dreta del conjunt blanc ha avançat els visitants (0-1, min 13). El Juvenil A ha intentat reaccionar, però, sis minuts més tard, una gran jugada individual del visitant Rodrigo ha superat la defensa i Arnau Tenas sota els pals (0-2, min 19).

Tot i el gol els blaugranes han seguit buscant la porteria blanca, tenint la pilota, tot i la manca de precisió en els darrers metres. El partit, però, no ha tingut més ocasions clares de perill en el primer temps.

Perill culer sense gols

A la represa, Ansu ha tingut la millor ocasió culer, però no ha pogut concretar la rematada dins l’àrea del Reial Madrid. El davanter del Reial Madrid Rodrigo ha estavellat la pilota al travesser en la millor oportunitat del conjunt blanc. Però el marcador ja no s’ha mogut, tot i la insistència del Juvenil A en atac. Els blaugranes hauran de remuntar els dos gols el proper cap de setmana a Madrid en el partit de tornada per tal de classificar-se per a les semifinals de la Copa del Rei.

Fitxa del partit:

Juvenil A, 0
Reial Madrid, 2

Juvenil A: Tenas, Rosanas, Comas (Antonio Sola, min 73), Josep, Jaume, Mika, Álvaro Sanz, Nils (Peque, min 70), Lucas (Nico, min 57), Marqués, Jandro i Ansu.

Reial Madrid: Altube, Álex, Miguel Gutiérrez (Pulido, min 80), Mario Gila, Chust, A. Blanco (c), Marvin (Mizzian, min 77), Moha, Rodrigo, Baeza i Carlos Algarra.

Gols: 0-1, Baeza (min 13); 0-2, Rodrigo (min 19).

Àrbitre: López Jiménez. Ha amonestat amb targeta groga Comas, Nils Mortimer i Marqués (Juvenil A) i Carlos Algara (Reial Madrid).  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut