Divina Seguros Joventut - Barça Lassa: Segon assalt a l’Olímpic

Divina Seguros Joventut - Barça Lassa: Segon assalt a l’Olímpic

Els blaugranes poden segellar el pas a les semifinals del play-off, si guanyen aquest diumenge a Badalona (19 h)

El Barça Lassa visita avui l’Olímpic de Badalona amb el repte d’aconseguir la segona victòria de la sèrie i tancar l’eliminatòria de quarts de final. Els de Pesic, que van vèncer amb claredat el primer partit (87-61), són conscients de la dificultat d’aquest segon a la pista d’un Divina Seguros Joventut al qual només val la victòria davant del seu públic per forçar el tercer partit.

El rival

Va demostrar en l’inici del matx i en el segon període que pot jugar de tu a tu al Barça en diferents moments. El seu màxim anotador, Nico Laprovittola, va anotar 10 punts en un matx en què va acabar eliminat per faltes personals, però caldrà seguir molt de prop el seu joc en el segon partit. Jugadors com Todorovic, Ventura, McFadden, Harangody o López-Aróstegui, entre d’altres, poden sobresortir en qualsevol moment i canviar la dinàmica del partit.

El Barça

En el primer partit va completar un gran primer període i també una segona part realment bona en la qual va agafar una renda superior als vint punts que va mantenir fins al final. Els de Pesic saben que a Badalona el partit serà diferent i caldrà estar concentrats els 40 minuts per obtenir el pas a les semifinals de la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut