El darrer clàssic al Miniestadi

El darrer clàssic al Miniestadi

El Juvenil A de Denis Silva rep avui el Real Madrid en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei amb l’objectiu d’assolir un bon resultat que li permeti afrontar la tornada amb confiança (18.00 hores / Barça TV)

El Miniestadi viurà avui el darrer clàssic de la seva història abans de donar pas al nou estadi Johan Cruyff. El Juvenil A de Denis Silva rep aquesta tarda el Reial Madrid, a les 18.00 hores i en directe per Barça TV, amb l’objectiu d’assolir un bon resultat que li permeti afrontar amb confiança el partit de tornada que es disputarà el proper cap de setmana a Madrid. El Barça té avui les baixes d’Ilaix, Iván Bravo, Labinot, Álex Sala i Rojas, per lesió, i de Konrad, que es troba amb la selecció dels Estats Units disputant el Mundial sub-20 de Polònia.

El Barça vol tancar la temporada amb un títol que se li resisteix des que va guanyar per 2-0 l’Espanyol a l’estadi Alfonso Murube de Ceuta la temporada 2010/2011. Des d’aquella generació, liderada per Rafinha i Deulofeu, el Barça no ha tornat a aixecar la Copa juvenil i ara busca posar fi a la maledicció després de veure com aquesta temporada la Lliga se li va escapar a la darrera jornada i els penals el van allunyar de la final de la UEFA Youth League. “És el partit que tothom vol jugar. Un clàssic que ens arriba en un bon moment de sensacions davant d’un Madrid que és un molt bon equip. Un bloc de jugadors de tercer any que té molta qualitat. Serà un rival molt dur davant del que haurem d'estar molt atents. És un autèntic partit de Youth League”, assegura l’entrenador Denis Silva. El Barça va eliminar a la ronda de vuitens de final el Granada, després d’empatar 2-2 a Andalusia i vèncer per 3-0 al Miniestadi.

El Reial Madrid, per la seva part, arriba a Barcelona amb la necessitat de guanyar la Copa del Rei després de perdre la Lliga davant de l’Atlètic de Madrid, caure eliminats als quarts de final de la UEFA Youth League contra el Hoffenheim i quedar eliminats, també als quarts de final de la Copa de Campions, davant del Sevilla. Els blancs, que han arribat a les sis darreres finals on ha guanyat dos títols (2012/13 i 2016/17), arriben al Miniestadi després de desfer-se als vuitens de final del Tenerife per un global de 6-2.

Els dos equips es coneixen molt bé ja que en la darrera última convocatòria de la selecció espanyola sub-19 van coincidir Tenas, Álvaro Sanz, Marquès i Jandro amb els madridistes Mario Gila, Víctor Chust, Miguel Gutiérrez, Antonio Blanco, Mohamed Moukhliss i César Gelabert.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut