Alcobendas – Barça Lassa: Últim capítol amb un repte per fer història

Alcobendas – Barça Lassa: Últim capítol amb un repte per fer història

El Barça Lassa afronta l’últim compromís d’una temporada fantàstica amb l’objectiu de convertir-se en el primer equip invicte de l’OK Lliga

És l’últim partit de la temporada. L’últim duel de Marc Gual com a jugador d’hoquei. L’últim dels 53 enfrontaments d’un curs fantàstic en què s’han guanyat cinc títols. I és una oportunitat d’or per fer història i convertir-se en el primer equip de la història de l’OK Lliga que finalitza la fase regular invicte. “Nosaltres volem acabar la competició sense perdre, ja que és el repte que ens hem proposat i el tenim a tocar”, afirma Edu Castro, abans del duel d’aquest dissabte (20.00 hores, OK Liga TV) a Alcobendas.

El Barça Lassa ha fet aquest divendres el darrer entrenament abans de viatjar dissabte al matí cap a Madrid i visitar “un Alcobendas que s’ho juga tot”. Hi ha cinc equips implicats que lluitaran per evitar les dues places de descens pendents d'assignar. El tècnic blaugrana descriu l’Alcobendas com un equip “molt intens i directe”. “Si no estàs concentrat ens poden generar problemes”.

Pablo Álvarez: “Ha estat una temporada molt bonica”

L’argentí Pablo Álvarez també ha valorat el repte de l’equip: “volem acabar l’OK Lliga amb un bon resultat, perquè tenim el plus de fer història”. El de San Juan ha fet balanç d’una temporada “molt bonica” i també s’ha mostrat content per les seves estadístiques golejadores. Ara mateix és el màxim golejador, amb cinc dianes més que Carlo Di Benedetto. “Falta un partit i en hoquei poden passar moltes coses, però tant de bo pugui ser el pitxitxi”.

La bona notícia de l’entrenament d’aquest divendres ha estat la incorporació de Sergi Panadero, el qual ha fet treball amb el grup. A la convocatòria, però, cobrirà la seva baixa per lesió el jove del filial Antonio Miguélez. Els àrbitres de l’últim partit seran Miguel Díaz i Alberto López.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut