Barça Lassa - Divina Seguros Joventut: Màxima concentració en l’inici del Playoff

Barça Lassa - Divina Seguros Joventut: Màxima concentració en l’inici del Playoff

Els quarts de final del Playoff comencen al Palau Blaugrana en una eliminatòria que es presenta apassionant (divendres, 21:30h)

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21:30h i en directe per #Vamos de Movistar (Dial 8), el Divina Seguros Joventut en el que serà el primer partit dels quarts de final del Playoff de la Lliga Endesa. L’eliminatòria, que és al millor de tres partits, no dona marge d’error i els de Pesic volen sumar el primer punt de la sèrie al Palau.

El rival

Compta amb l’actual MVP de la Lliga, Nico Laprovittola, que és el màxim anotador del Joventut amb 17,2 punts per partit. A més, la Penya compta amb diferents jugadors amb punts a les mans com l’exblaugrana Todorovic (11,2 punts i 16,8 de valoració), Thad McFadden (10 punts), Harangody (9,2) i d’altres homes com Ventura, López-Arostegui, Morgan, Dimitrijevic o Delía que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Els de Pesic saben de la dificultat del partit i de l’eliminatòria ja que els blaugranes van vèncer per 94-92 al Palau, però van caure a Badalona per 89-77 en Lliga Regular. Per tant, no val a badar en un primer partit que pot ser clau per al futur immediat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut