Andreu Plaza: “Només pensem en finiquitar l’eliminatòria”

Andreu Plaza: “Només pensem en finiquitar l’eliminatòria”

El Barça Lassa viatja a Palma amb l’objectiu de sentenciar el passi a la final i obtenir el bitllet per a la Champions per la via ràpida

Després de la victòria als penals en el primer partit de la sèrie (2-2, 3-2), el Barça Lassa disposa d’un primer match-ball a Son Moix per sentenciar la semifinal contra Palma Futsal (divendres, 21:15h, Esport3/LaLigaSportsTV/IB3). L’equip afronta el partit com si es tractés d’una final, i Plaza s’endú els 15 jugadors disponibles de la plantilla a Palma. El tècnic parla clar. “No tenim comodí, cada partit és un punt i nosaltres anem a Palma amb la intenció de finiquitar l’eliminatòria i no pensem en un possible tercer partit”, argumenta el míster blaugrana.

Mentalitat guanyadora

Plaza veu a l’equip molt mentalitzat. “La victòria en el primer partit ens ha reforçat molt, sobretot per la manera com es va aconseguir”, explica el tècnic. “Es nota que l’equip sap el que vol, sap el que ens juguem, sap que una victòria ens donaria plaça per a la Champions i també significaria començar a posar el llacet a una temporada que ja és molt bona amb el doblet de Copes”, diu Plaza.

Dificultat màxima

El Palma només ha perdut 3 dels 16 partits disputats a casa aquesta temporada. Son Moix serà una olla a pressió, amb 4 mil espectadors, i la plantilla és conscient de la dificultat, com explica Esquerdinha. “Esperem un duel molt intens, hem de fer valer la nostra experiència en aquest tipus de partits per aïllar-nos de l’ambient i saber administrar el partit segons els nostres interessos per aconseguir la victòria i el passi a la final”, diu el brasiler.

Això sí, el pivot veu a l’equip preparat i recorda que el Barça parteix amb avantatge. “És una setmana decisiva i l’afrontem molt il·lusionats perquè treballem tota la temporada per jugar aquest tipus de partits”, reconeix Esquerdinha, que deixa anar un recordatori per al rival. “La pressió és tota per a ells ara mateix”, recorda el brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut