Local

L'Agrupació acull la presentació d'una biografia de Ladislau Kubala

Aquest any en fa 90 del naixement i 15 de la mort del mite del FC Barcelona

L'Agrupació Barça Jugadors va acollir dissabte 6 de maig la presentació de la biografia de Ladislau Kubala Aquél por el que se construyó el Camp Nou, de l'autor eslovac Mojmir Stasko i l'editor Julius Sefcik. La publicació del llibre coincideix amb la proximitat del 15è aniversari de la mort del gran mite del Barça i del 90è aniversari del seu naixement. Una representació de l'ABJ, com Ferran Olivella, José Antonio Zaldúa o Tente Sánchez, s'han sumat a la delegació oficial encapçalada per Ramon Alfonseda, el directiu del FC Barcelona, Pau Vilanova i Laszi Kubala fill.

Amb el suport d'entrevistes a diferents excompanys de l'època, el llibre explica l'origen eslovac de Kubala i les vicissituds que va passar el jugador fins a la seva arribada a Barcelona. Nombrosos membres de l'ABJ van assistir a l'acte dissabte: Josep Palau, Fèlix Barrado, Miquel Corominas, Llorenç Rifé, Salvador Sadurní, Josep Franch i Joan Torrent.

Ja a la tarda, tant Kubala fill, com Stasko i Sefcik van presenciar el partit FCB - Villarreal des de la Llotja Presidencial, on van poder saludar el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Més notícies aquí