Local

Interès des de la Xina pel funcionament de l'Agrupació

Una delegació del govern de la Xina viatja a Barcelona per conèixer el paper de l'entitat dins el Club

Aquest dilluns 4 de setembre una delegació formada per membres del Centre Administratiu d'Equipaments Esportius del govern xinès, encarregada de promoure la construcció i gestió de noves instal·lacions esportives al país asiàtic, va visitar la seu de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) per conèixer el paper de l'entitat dins el FC Barcelona.

El president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, va rebre els representants xinesos, acompanyats per membres d'ACCIÓ, l'Agència de la Generalitat per a la competitivitat de l'empresa, i els va donar explicacions sobre la història de l'ABJ i el seu funcionament.

L'expedició asiàtica es va interessar sobre el paper que tenen els jugadors del Club una vegada finalitzen la seva etapa esportiva, i aspectes com la formació i les sortides laborals que facilita l'entitat.

A principis d'any, l'Agrupació ja va estar a la Xina amb l'objectiu de cercar noves aliances per afavorir les oportunitats laborals dels entrenadors formats a l'ABJ i per organitzar en un futur pròxim xerrades, entrenaments i partits.

Més notícies aquí