Local

Horaci Seguí i Edmílson, protagonistes del Seguim en Joc

Els dos destaquen en un programa ple de noms propis i records històrics

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha emès el 7 de gener el seu programa 'Seguim en Joc' a a Barça Tv i que té com a protagonistes el fotògraf Horaci Seguí i l'exjugador del Barça Edmílson. Els espectadors podràn veure el contingut en diferit a la televisió del Club.

Horaci Seguí ha estat vinculat al Club durant 40 anys. A l'Històries ABJ explica els seus orígens en la fotografia esportiva, que ha significat per ell dedicar-se a aquesta professió i analitza algunes de les seves fotografies més emblemàtiques que, a més, ha publicat en el seu llibre "La meva vida en un clic" en el qual l'ABJ ha col·laborat per fer-lo possible.

D'altra Banda, l'exjugador Edmílson respon al Test ABJ en el qual transmet que és vestir la samarreta blaugrana i quins han estat els seus millors moments durant la seva estada de 4 anys al Club.

L'ABJ news tracta els esdeveniments importants que s'han produït a l'entitat com l'entrega del Premi Barça Jugadors al Joc Net de la temporada a Sergi Roberto. Una distinció que van entregar el president de l'Agrupació Ramon Alfonseda i el president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu pels valors i la cavallerositat del jugador. L'apartat el completen la jornada de formació d'exjugadors que van a les Penyes Barcelonistes, el Torneig d'homenatge a l'exjugador Sergio Chavarria 'Chava' i l'assistència de 4 exjugadors a l'Hospital de la Vall d'Hebrón per compartir el Madrid-Barça amb els nens ingressats.

Els partits de Nadal són els protagonistes de l'Imprescindibles ABJ, en el qual s'expliquen els orígens d'aquesta tradició instaurada a l'Agrupació amb un breu repàs de com ha anat evolucionant fins a l'actualitat.

Per últim, els espectadors podran veure les imatges del Making Off del vídeo 'Quan tot s'enlaira' de l'ABJ.

Més notícies aquí