Nova temporada de Coach Values

Nova temporada de Coach Values

L'Agrupació torna a oferir sessions de futbol blaugrana a les empreses

L'Agrupació Barça Jugadors ha inaugurat el curs amb 2 sessions del programa per empreses Coach Values, que en aquesta ocasio ha estat en col·laboració amb l'escola de negocis IESE. El 29 i el 30 d'agost, els exfutbolistes de l'ABJ ha compartit amb dos grups molt diferents el treball en equip, la companyonia, la comunicació i la motivació.

La primera jornada era un grup reduït de caps mundials de l'empresa Mc Donald's, mentre que el segon dia el grup era de quasi 60 persones. Aquesta diferència en el volum de participació no va condicionar que el nivell d'èxit fos el mateix a les dues sessions. Dues jornades per treballar les habilitats de lideratge tan inherents al futbol a través dels valors blaugranes i l'experiència dels exjugadors del FC Barcelona.

Els entrenadors de l'ABJ tenien l'objectiu de vincular el món del futbol amb el de l'empresa a partir de l'experiència directa i de qualitat a través d'entrenar amb exjugadors blaugranes per l'aprenentatge de valors. L'equip d'exjugadors ha estat format per Xevi Molist, Jordi Martínez, Damià Abella i Jofre Mateu amb col·laboració també per primera vegada de les exjugadores Silvia Mariano i Vanessa Romero.

"Va ser una magnífica experiència el Coach Values. Personalment, ha estat una oportunitat per viure en primera persona el que grans exjugadors i formadors de l'agrupació transmeten en aquestes jornades i aprendre d'ells i els seus coneixements", comenta la Vanessa Romero. "Considero que l'Agrupació ha volgut valorar la presència de la figura femenina dins d'aquests clínics que volen donar a conèixer els valors que el FCB ha transmès als seus jugadors, valors que traspassen a la vida real i laboral i que moltes jugadores també hem viscut durant la nostra època al club. ¿Per què no conèixer-los també des d'una veu femenina?"

Destacar que la consolidació d'aquest programa de clínics per empreses dona treball als exjugadors i exjugadores del FCB i socis i sòcies de l'Agrupació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut