Son Moix, prova de foc

Son Moix, prova de foc

El Palma Futsal només ha perdut 3 dels 16 partits que ha disputat com a local aquesta temporada

El Barça Lassa s’enfronta a un repte molt complicat en el segon partit de les semifinals que es disputarà a Son Moix (divendres, 21:15h, Esport3/LaLigaSportsTV). La pista del Palma resulta gairebé inexpugnable aquesta temporada. En 16 partits disputats com a local a la lliga, els números del Palma són gairebé perfectes: 12 victòries, 1 empat i només 3 derrotes. De fet, el Palma ha sigut el segon millor equip com a local a casa durant la lliga regular, només superat pel Xota. I en l’únic partit disputat a Son Moix aquesta temporada, el Barça Lassa va caure per la mínima (3-2). A més, s'espera un ple absolut a les graderies amb 4 mil espectadors. Una dificultat afegida per al Barça, que jugarà en una autèntica olla a pressió.

Victòries de prestigi

Al marge del triomf contra el Barça, jugant a Son Moix el Palma també ha sigut capaç de derrotar dues vegades a Movistar Inter (2-1 i 2-1), a Jaén (8-1) i al Llevant (6-0).

Els únics equips que han sigut capaços de guanyar a Palma aquesta temporada són ElPozo (2-3), el Ríos Renovables Zaragoza (2-5) i el Xota (2-3), i el Cartagena també va arrencar un valuós empat de Son Moix (5-5). La resta, tot victòries locals.

Precedents recents

Des de l’arribada de Plaza, els números del Barça Lassa a Son Moix són aquests: 2 victòries, 2 empats i una sola derrota, la que ja hem comentat en l’última visita.

Les dues victòries del Barça a Son Moix, però, coincideixen amb els dos partits més importants que hi ha disputat el conjunt blaugrana: el primer partit del play-off de quarts 2016/17 (2-5), i els vuitens de final de la Copa del Rei 2017/18 a partit únic (0-2). La resta corresponen a partits de la fase regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut