Sergi Panadero promociona el Campus d’hoquei patins a la base de l’Horta

Sergi Panadero promociona el Campus d’hoquei patins a la base de l’Horta

El jugador blaugrana, que segueix recuperant-se de la seva lesió, ha compartit un entrenament especial amb els nens i nenes del club barceloní

S’acosta el final de la temporada per al Barça Lassa (aquest dissabte jugarà l’últim partit de la temporada a Alcobendas) i també per a molts clubs de la base. Els nens i nenes afrontaran les vacances d’estiu després d’un intens curs d’entrenaments i, una bona manera de fer-ho, és vivint l’hoquei d’una forma més amena, perfeccionant els conceptes tècnics i fent noves amistats gràcies a Campus d’hoquei com que el que organitzarà la secció entre els dies 24 i 29 de juny. Així ho ha explicat Sergi Panadero als nens i nenes de la base de l’Horta, que han gaudit de la seva presència en l’entrenament d’aquest dimarts.

El jugador blaugrana, que s’està recuperant de la seva lesió a l’espatlla esquerra, ha interactuat amb els joves esportistes durant una sessió especial d'entrenaments en que també hi ha participat el tècnic de l’hoquei formatiu blaugrana Guillem Pérez.

A part de donar-los consells i firmar autògrafs, Sergi Panadero també ha animat als jugadors a inscriure’s al Barça Academy Campus d’hoquei patins, que se celebrarà a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i al Palau Blaugrana. Aquesta setmana que promet una bona combinació d'hoquei i diversió està adreçada a nens i nenes de 8 a 15 anys (nascuts entre el 2004 i el 2010).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut