Ferrao arriba als 50 gols

Ferrao arriba als 50 gols

El brasiler supera els 44 gols de la temporada passada i ja suma un total de 189 dianes en 5 temporades com a blaugrana

L’ambició de Ferrao no té límits. El brasiler va prometre que faira 50 gols aquesta temporada i ja ha complert la seva paraula quan encara falten per disputar-se els partits decisius de la semifinal contra Palma i una hipotètica final.

Números de crack

El gol que va obrir la llauna en el primer partit contra Palma era el seu gol número 50 d’aquesta temporada entre totes les competicions. Ferrao ha fet 33 gols a la lliga, 9 a la Champions, 5 a la Copa del Rei i 3 a la Copa d’Espanya. El brasiler supera, d’aquesta manera, els 44 gols de la temporada passada que fins ara eren el seu millor registre. El brasiler té dos objectius clars a curt termini: a nivell col·lectiu, i el més important, conquistar la lliga i completar el triplet; i a nivell individual, guanyar el tercer pitxitxi consecutiu. No serà fàcil. Ara mateix empata al capdavant de la taula de golejadors amb Carlitos (Jaén), els dos amb 33 gols. En les dues últimes temporades, Ferrao ha aconseguit el pitxitxi amb 37 gols (2016/17) i amb 33 gols (2017/18).

Progressió ascendent

Ferrao ha superat temporada rere temporada les seves xifres golejadores al Barça. El brasiler va arribar al Club l’estiu del 2014 i en les seves dues primeres campanyes va marcar 31 gols i 24 gols, respectivament. Els seus números es disparen amb l’arribada de Plaza. El jugador sempre ha destacat la confiança que li dona el míster com a “una de les claus” del seu rendiment. La temporada 2016/17 va marcar 40 gols, la 2017/18 va aconseguir 44 dianes, i la temporada actual ja suma 50 gols. A més, sempre marca en les cites clau com va demostrar en l’últim partit de semis contra Palma. També va marcar en les finals de Copa d’Espanya i de Copa del Rei. En total Ferrao ja suma 189 gols en 5 temporades al Club i és el quart màxim golejador històric de la secció només per darrer de Wilde (247), Lozano (236) i Fernandao (197).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut