Nacho Rodríguez: “Estem satisfets amb el rendiment de l’equip”

Nacho Rodríguez: “Estem satisfets amb el rendiment de l’equip”

El mànager esportiu del Barça Lassa valora la temporada a Europa, el final de la Lliga Regular i també l’actualitat esportiva

Nacho Rodriguez, mànager esportiu del Barça de bàsquet, ha repassat aquest migdia, a Barça TV, el moment del Barça Lassa un cop ha finalitzat la Lliga Regular de la Lliga Endesa i abans de l’inici del Playoff, del qual també n’ha parlat. Ha estat el moment, també, de valorar el pas de l’equip de Pesic per l’Eurolliga i, finalment, ha explicat què en pensa dels horaris dels partits de quarts de final i dels rumors que han sorgit en els darrers dies al voltant de l’equip.

Satisfacció

“Estem satisfets amb el rendiment de l’equip aquesta temporada. Hem estat líders en 24 jornades a l’ACB i, en el tram final, hem pagat el Playoff de l’Eurolliga perdent diversos partits. Estem satisfets, hem fet un pas endavant”, ha comentat el màxim responsable esportiu.

Rodríguez ha afegit que “som un equip sòlid. En els últims dos anys hem guanyat la Copa i disputem els títols. A Europa hem competit fins al 5è partit dels quarts de final davant d’un Efes que va jugar la final. Estem satisfets, però volem acabar de la millor manera el curs”.

Respecte guanyat

Parlant amb més profunditat de la participació blaugrana a l’Eurolliga, Nacho Rodríguez ha valorat el curs de forma positiva: “Els dos primers anys no ens vam adaptar al nou format de la competició i, aquest any, teníem clar que era el gran repte i sempre hem competit. Ens hem guanyat el respecte dels rivals i hem estat a uns minuts de ser a una Final Four, que és una de les nostres aspiracions”, ha afirmat l’exjugador blaugrana.

A més, cal destacar que “hem sabut compaginar les dues competicions. Tenim una Lliga ACB molt dura, a diferència d’altres Lligues en què es poden donar descansos i rotar més”.

La Penya, un gran rival

Tornant a l’actualitat, i després de conèixer el rival en els quarts de final, Nacho Rodríguez ha valorat l’eliminatòria: “El Divina Seguros Joventut serà un rival molt complicat, ha fet una gran temporada. Va jugar la Copa del Rei, va superar el Baskonia a quarts, i està jugant un gran bàsquet. Serà complicat, però veig l’equip il·lusionat i preparat per fer uns grans Playoff. A il·lusió i ganes no ens poden guanyar i volem arribar el més lluny possible”.

Els horaris

Pel que fa als dies i els horaris del partit, el director esportiu blaugrana s’ha mostrat sorprès: “Sembla mentida que jugant el divendres per la nit, tard, el diumenge per la tarda ja haguem de ser a Badalona. Per coherència i descans hauríem de jugar l’últim partit. A l’inici de la temporada vam adreçar una queixa a l’ACB per aquesta qüestió dels horaris i no vam rebre resposta. Som l’únic equip que ha jugat cinc partits dijous-dissabte aquesta temporada”.

El mercat

En els darrers dies han aparegut moltes informacions en què es vincula el futur de molts jugadors al Barça. Nacho Rodríguez ha valorat també aquest aspecte: “El Barça, com la resta de grans clubs europeus, estem sempre en el mercat. Sabem que estem exposats i és cert que els agents fan la seva feina, jugadors que volen venir...fa dos anys que treballem en un nucli de jugadors compromesos, que la gran majoria seguirà, i que han entès què és el Barça i es veu en el seu rendiment. A final de temporada prendrem decisions, però demanem respecte per al Club i els jugadors perquè tenim un Playoff per endavant i volem fer un bon paper”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut